Dakonderhoud en algemeen schrijnwerk

Timmerwerken

Droomt u van een dakkapel? Of wilt u een bakgoot laten plaatsen of vervangen? Daktigo plaatst deze voor u. Afwerking op maat met de materialen naar uw keuze. Mail of bel ons voor advies op maat!

Ontmossen en dakgoten kuisen

Wist u dat de aanwezigheid van mos op uw dakpannen de leeftijd van uw dak aanzienlijk kan verkorten? Mos houdt immers water vast waardoor de dakpan niet kan uitdrogen na een regenbui. Ook kan mos zich nestelen in de sluiting tussen de pannen waardoor het water lateraal zijn weg naar de panlat en het onderdak vindt waardoor het hout nat wordt en kan gaan rotten.

Een dakgoot waar vuil in ophoopt, bijvoorbeeld door bomen in de buurt, zal ook minder lang meegaan. Ook kan na enige tijd het vuil dat in de afvoer verdwijnt gaan zorgen voor verstoppingen.
Voor het kuisen van dakgoten en ontmossen van daken kunt u bij ons terecht, maar ook voor preventieve maatregelen kunnen wij advies geven en indien nodig de juiste maatregelen treffen. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info.

Asbestverwijdering

Wilt u uw dak renoveren, maar bent u ongerust over die asbestleien op uw dak? Geen nood. Wij weten er wel raad mee. Daktigo verwijdert uw asbestdak volgens de voorgeschreven procedure en plaatst uw nieuwe dak zonder dat u zich ergens zorgen over hoeft te maken. Contacteer ons vrijblijvend voor advies, informatie en/of een offerte.